ανταπόκριση από την Απεργία στον Παπασωτηρίου

Στη συνέχεια θα υπάρξει πλήρης ενημέρωση για την απεργιακή κινητοποίηση και για τις όποιες εξελίξεις.

5.ooμμ: Η συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο κατάστημα επί της Πανεπιστημίου έχει ολοκληρωθεί. Νωρίτερα είχε ολοκληρωθεί  και η απεργιακή περιφρούρηση στα κεντρικά.

3.10μμ:  Κι ενώ η περιφρούρηση στα κεντρικά συνεχίζεται, μεγάλο μέρος των απεργών βρίσκεται πλέον έξω από το κεντρικό κατάστημα Παπασωτηρίου επί της Πανεπιστημίου, όπου λαμβάνει χώρα συγκέντρωση διαμαρτυρίας μαζί με τους συναδέλφους τους στα βιβλιοπωλεία που προχωρούν σε στάση εργασίας (3.00μμ-5.00μμ)

2.00μμ: Η απεργιακη περιφρούρηση στα κεντρικα συνεχίζεται.

11.15πμ: Η περιφρούρηση της απεργίας στα κεντρικά συνεχίζεται δυναμικά. Οι εργαζόμενοι απεργοί έχουν αποτρέψει κάθε προσπάθεια της εργοδοσίας για απεργοσπασία (μια-δυο περιπτώσεις ως τώρα).

10.15πμ: Οι είσοδοι παραμένουν αποκλεισμένες. Νωρίτερα πέρασε και η εργοδοσία με το δικηγόρο της, στους οποίους δεν επετράπη η είσοδος. Ζήτησαν να γίνει κάποιο ραντεβού για συζήτηση. Οι εργαζόμενοι ζήτησαν η συζήτηση αυτή να γινόταν επί τόπου, κάτι που δεν έγινε αποδεκτό από την εργοδοσία που τελικά αποχώρησε.

8.30πμ: Ήδη εδώ και αρκετή ώρα κάτι παραπάνω από 50 απεργοί και αλληλλέγγυοι έχουν αποκλείσει τις δύο εισόδους των κεντρικών γραφείων και της αποθήκης στη λεωφόρο Κηφισού

Advertisements

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.