ανακοίνωση για την επίσχεση εργασίας στις εκδ. Αντ. Σάκκουλα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Σύλλογος Υπαλλήλων Βιβλίου Χάρτου Αττικής εκφράζει την συμπαράσταση και αλληλεγγύη του στους εργαζόμενους συναδέλφους-σσες  των «εκδόσεων Αντ. Σάκκουλα» που από χθες βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας για την καταβολή των δεδουλευμένων τους.

Απαιτούμε την άμεση καταβολή των μισθών τους και όλων όσων δικαιούνται οι εργαζόμενοι. Στηρίζουμε αμέριστα τον αγώνα των συναδέλφων μας, που απαιτούν τα αυτονόητα, δηλαδή να πληρώνονται στην ώρα τους για την εργασία που προσφέρουν. Αντί γι΄ αυτό, η εργοδοσία των εκδόσεων Αντ. Σάκκουλα συστηματικά από τον Αύγουστο 2010 μέχρι και σήμερα πληρώνει σχεδόν το σύνολο των εργαζόμενων της επιχείρησης με μικροποσά «έναντι».

Η συνολική αντεργατική επίθεση του μνημονίου, των μέτρων και νόμων κυβέρνησης-ΕΕ-ΔΝΤ έχει «απελευθερώσει» την εργοδοτική αυθαιρεσία και τις προκλήσεις σε βάρος των εργαζόμενων.

Καλούμε τους εργαζόμενους του κλάδου μας να σταθούν αλληλέγγυοι στους αγωνιζόμενους συναδέλφους των εκδόσεων «Αντ. Σάκκουλα». Να αντισταθούν με κάθε τρόπο και κυρίως  συλλογικά στις πιέσεις των εργοδοτών σε κάθε επιχείρηση που δεν πληρώνει, καθυστερεί, ή προχωρά σε αντεργατικά μέτρα.

Να συλλογικοποιήσουμε τις αντιστάσεις μας!

Όχι άλλο κλεμμένο πλούτο στην εργοδοσία!

Αντίσταση-αλληλεγγύη-αξιοπρέπεια.

Μόνο με τους αγώνες μας μπορούμε να ζήσουμε, μπορούμε να νικήσουμε!

Τις επόμενες μέρες, ο Σύλλογός μας θα πάρει πρωτοβουλίες έμπρακτης στήριξης και συμπαράστασης στον αγώνα των εργαζόμενων στις εκδόσεις Αντ. Σάκκουλα.

Σύλλογος Υπαλλήλων Βιβλίου Χάρτου Αττικής

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.