ανακοίνωση για τη συνάντηση μεταξύ εργαζομένων που πραγματοποιούν επίσχεση εργασίας και εργοδοσίας «Αντ. Ν. Σάκκουλα»

Ανακοίνωση

Πραγματοποιήθηκε σήμερα 19 Ιουλίου 2011 συνάντηση μεταξύ της εργοδοσίας της εταιρείας «Εκδόσεις Αντ. Ν. Σάκκουλας» και των εργαζόμενων που εδώ και μέρες πραγματοποιούν επίσχεση εργασίας με αίτημα την καταβολή των δεδουλευμένων τους.

Στη συνάντηση συμμετείχαν εκπρόσωπος του Συλλόγου Υπαλλήλων Βιβλίου-Χάρτου Αττικής, ο δικηγόρος των εργαζόμενων που βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας, ο ιδιοκτήτης της εταιρείας και ο νομικός του εκπρόσωπος.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με σκοπό να βρεθεί λύση στο πρόβλημα της μη καταβολής των δεδουλευμένων από τον Αύγουστο του 2010 στους εργαζόμενους της εταιρείας «Αντ. Ν. Σάκκουλας», οι εργαζόμενοι και οι εκπρόσωποί τους πρότειναν ως συμβιβαστική λύση την καταβολή του 50% των οφειλόμενων ποσών από την επιχείρηση στους εργαζόμενους, και τον διακανονισμό του υπόλοιπου ποσού των οφειλών προς τους εργαζόμενους με δόσεις που θα συμφωνηθούν μετά από συζήτηση.

Καλούμε την εργοδοτική πλευρά να ανταποκριθεί θετικά σε αυτή την ύστατη συμβιβαστική πρόταση, έστω και τώρα, 11 μήνες μετά την παράνομη μη καταβολή ολόκληρων των αποδοχών στους εργαζόμενους. Καλούμε την εργοδοσία να μην δείξει άλλη αδιαλλαξία και να βρει τρόπο να καταβάλει το μέρος αυτό των οφειλών, ώστε να αποκατασταθεί η κανονική λειτουργία και εργασία στην εταιρεία.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΒΙΒΛΙΟΥ-ΧΑΡΤΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ 

Αθήνα, 19/7/2011

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.