αφίσα για τη φιλανθρωπική χριστιανική βιτρίνα του ομίλου Π. Κυριακίδη

> αφίσα του Συλλόγου Υπαλλήλων Βιβλίου-Χάρτου Αττικής και του Σωματείου Υπαλλήλων Βιβλίου-Χάρτου Θεσσαλονίκης για  τη φιλανθρωπική χριστιανική βιτρίνα του ομίλου Π. Κυριακίδη >

ΟΜΙΛΟΣ Π. ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ – ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΒΙΤΡΙΝΑ

Πέτρος Κυριακίδης:

Διαχειριστής της ΜΚΟ «Ρωμιοσύνη», που πρόσκειται στο πατριαρχείο Ιεροσολύμων, καθώς και ιδιοκτήτης ομίλου εκδόσεων θεολογικών βιβλίων, ΜΜΕ, αλλά και πληθώρας εταιρειών, βραβεύεται για το φιλανθρωπικό του έργο, ενώ ταυτόχρονα κλείνει τις εκδόσεις Ακρίτας, καθώς και δύο βιβλιοπωλεία, αφήνοντας 17 συναδέλφους στο δρόμο, ενώ όσοι παραμένουν ακόμα στις εταιρείες του λαμβάνουν «χαρτζιλίκι» αντί μισθού.

Υπήρξαν και πολύ χειρότερες περιπτώσεις όπου εταιρείες του ομίλου βούλιαξαν αφήνοντας απλήρωτους και χωρίς αποζημίωση τους εργαζόμενους.

Η υποτίμηση της εργασίας και της ζωής μας ολοκληρώνεται με την υποτίμηση της νοημοσύνης μας μέσω των ΜΜΕ που διαθέτει, με την καμπάνια «Μεγάλη Γέφυρα Ανθρωπιάς».

Σ’ αυτές τις απάνθρωπες συνθήκες που βιώνουμε ως εργατική τάξη, θα αγωνιστούμε για να ζήσουμε αξιοπρεπώς μέσα από τις συλλογικές διεκδικήσεις μας.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΒΙΒΛΙΟΥ-ΧΑΡΤΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΒΙΒΛΙΟΥ-ΧΑΡΤΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

 

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.