Καταγγελία για φασιστική επίθεση

Το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου, μέλη της αντιναζιστικής πρωτοβουλίας Πειραιά, ανάμεσά τους και συνάδελφός μας, δέχτηκαν επίθεση από 4 φασίστες της χρυσής αυγής. Ύστερα από διαταγή του αρχηγού τους οι νεο-ναζί επιτέθηκαν στους παρευρισκόμενους επιδιώκοντας να τους τρομοκρατήσουν.
Η παταγώδης αποτυχία τους οφείλεται στο σθένος και την αποφασιστικότητα με την οποία οι αντιφασίστες τους αντιμετώπισαν και κυρίως στα δημοκρατικά αντανακλαστικά του λαού του Πειραιά που τους αποδοκίμασε και τους απώθησε.
Οι φασιστικές επιθέσεις παρότι σε απόσταση αναπνοής από την αστυνομία, συνεχίζονται. Αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της αντεργατικής και αντιδραστικής πολιτικής της ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ. Οι σύγχρονοι ταγματασφαλίτες (χωρίς κουκούλες) είναι το μακρύ χέρι του συστήματος. Με το ρατσιστικό τους μένος θέλουν να διχάσουν την εργατική τάξη. Για αυτό το λόγο χτυπούν  τους απεργούς, τους άνεργους και τους μετανάστες.
Καταγγέλλουμε την εγκληματική δράση της χρυσής αυγής. Συμπαραστεκόμαστε σε κάθε αγώνα ενάντια στο φασισμό. Έξω οι φασίστες από τον Πειραιά, από κάθε γειτονιά και από χώρο δουλειάς.
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΒΙΒΛΙΟΥ ΧΑΡΤΟΥ – ΑΤΤΙΚΗΣ

>> Καλούμε σε στήριξη του αντιφασιστικού συλλαλητηρίου το Σάββατο 22/9 στην Πλατεία Κοραή στον Πειραιά στη 1μμ

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.