Στηρίζουμε τον αγώνα των εργαζομένων-απολυμένων στα Metropolis :: ΣΥΝΑΥΛΙΑΚΟ ΔΙΗΜΕΡΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΩΝ ΑΠΟΛΥΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ METROPOLIS (28-29/11/2012, An Club)

Ως Σύλλογος Υπαλλήλων Βιβλίου Χάρτου Αττικής συνεχίζουμε να στεκόμαστε αλληλλέγγυοι στον αγώνα των συναδέλφων μας εργαζόμενων-απολυμένων στα Metropolis. Θα βρεθούμε και στις συναυλίες οικονομικής ενίσχυσης και αλληλεγγύης που διοργανώνουν για σήμερα κι αύριο. Επίσης, από την πλευρά μας προσφέρουμε και 200€ από το ταμείο αλληλλοβοήθειας του Συλλόγου.

[αναδημοσίευση από το blog τους http://ergazomenoimetropolis.blogspot.gr]

Έχοντας περάσει το μεγαλύτερο μέρος του 2012 σε αγωνιστικές κινητοποιήσεις ζητώντας την καταβολή των δεδουλευμένων αλλά και των νόμιμων αποζημιώσεών μας, προχωράμε στη διοργάνωση συναυλιακού διήμερου αλληλεγγύης και οικονομικής ενίσχυσης των απολυμένων των Metropolis την Τετάρτη 28 και Πέμπτη 29 Νοεμβρίου στο An Clubμε τη συμμετοχή μερικών εκ των καλυτέρων εκπροσώπων της ελληνικής αγγλόφωνης underground σκηνής.

Την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου θα εμφανιστούν οι 
– Rosewood Brothers with special guests Thanos Amorginos (Last Drive) & Stavros X. (Deus X Machina)

– The Ward with special guest Alex K. (Last Drive) 
– Surf BBP Spectacular [Babis Bone, S.Pyros.D. (ex members of Rockin’ Bones), Panos Tomaras    (ex member of Earthbound)]  -Automaton 

Την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου θα παίξουν οι
– Cyanna
– Dustbowl
– Illegal Operation with special guest Alex K  
– Mamma Kin 
___
Και τις δύο μέρες DJ Sets από τους George (700 Machines) και Gregg Vaios.
___

Κουπόνι οικονομικής ενίσχυσης: 5 Ευρώ.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.