[Παρ.20/9, 6μμ] νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την εκδικητική απόλυση στο βιβλ. «Ευριπίδης» [+φωτο*ανταπόκριση] [+ανταπόκριση από την κινητοποίηση στις 17/9]

Συνεχίζοντας τον αγώνα
για την ανάκληση της εκδικητικής απόλυσης της συναδέλφου μας

καλούμε σε νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το βιβλιοπωλείο «Ευριπίδης» στο Χαλάνδρι το απόγευμα της Παρασκευής 20 Σεπτέμβρη

αρχική συγκέντρωση: στις 6μμ στο ΚΕΠ στην κεντρική πλατεία Χαλανδρίου

Σύλλογος Υπαλλήλων Βιβλίου-Χάρτου Αττικής
bookworker.wordpress.com

> update: εικόνες από την παρέμβαση της 20ης Σεπτέμβρη:

syvxa_evr_20_9_13_a syvxa_evr_20_9_13_b

syvxa_evr_20_9_13_c

> Ανταπόκριση από την παρέμβαση της Τρίτης 17/9:

Την Τρίτη 17 Σεπτέμβρη ως Σύλλογος Υπαλλήλων Βιβλίου-Χάρτου Αττικής και από κοινού με συλλογικότητες της γειτονιάς και αλληλέγγυων συναδέλφων από άλλα εργατικά σωματεία προχωρήσαμε σε ακόμα μία συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο βιβλιοπωλείο “Ευριπίδης” στο Χαλάνδρι.

Κατά τη διάρκεια της παρέμβασης, που ξεκίνησε λίγο μετά τις 7μμ και κράτησε μέχρι τι 9μμ, βρισκόμαστε συγκεντρωμένοι με πανό (του Συλλόγου μας και της Ανοιχτής Συνέλευσης Κατοίκων Αγίας Παρασκευής) μπροστά από τα δύο αντικριστά καταστήματα, μοιράζοντας κείμενα [ανακοίνωση ΣΥΒΧΑ], φωνάζοντας συνθήματα και ενημερώνοντας μέσω ντουντούκας για τον αγώνα. Παράλληλα προχωρήσαμε και πάλι και σε αφισοκόλληση στην τριγύρω περιοχή.

Ιδιαίτερη απήχηση είχε και πάλι το κάλεσμα μας προς το αναγνωστικό κοινό και τον κόσμο του Χαλανδρίου και των γύρω περιοχών που καθώς κινούνταν προς τα δύο καταστήματα, μόλις ενημερώνονταν για την απόλυση και τους απευθύναμε το κάλεσμα να δείξουν την αλληλεγγύη τους, στην συντριπτική τους πλειοψηφία, επέλεγαν να μην περάσουν μέσα!

Όλα συνεχίζονται…

Advertisements

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.