νέα παρέμβαση στα βιβλιοπωλεία «Ευριπίδης» για την εκδικητική απόλυση της συναδέλφισσάς μας [Τρ.8/10]

[ανταπόκριση] εικόνες από νέα παρέμβαση του Συλλόγου μας κι αλληλέγγυων στο Χαλάνδρι την Τρίτη 8/10 (από τις 7μμ μέχρι τις 9μμ) για την εκδικητική απόλυση της συναδέλφισσάς μας από τα βιβλιοπωλεία «Ευριπίδης».

syvxa_8_10_13_eyrip_apol_a

> την Παρασκευή 11/10 στο στέκι της Ανοιχτής Συνέλευσης Κατοίκων Αγίας Παρασκευής θα κάνουμε συνέλευση με τη συμμετοχή όλων των αλληλέγγυων συλλογικοτήτων και ατόμων για τη συνέχιση του αγώνα μας [περισσότερες πληροφορίες: στη συνέχεια]

κάλεσμα σε συνέλευση στο πλαίσιο του αγώνα για την ανάκληση της εκδικητικής απόλυσης της συναδέλφισσάς μας στο βιβλιοπωλείο «Ευριπίδης» στο Χαλάνδρι

Η Ανοιχτή Συνέλευση Κατοίκων Αγ. Παρασκευής και ο Σύλλογος Υπαλλήλων Βιβλίου-Χάρτου Αττικής καλούν τις συλλογικότητες της ευρύτερης περιοχής και σωματεία-συλλογικότητες εργαζομένων και όποιον επιθυμεί να σταθεί αλληλέγγυος σε συζήτηση που θα γίνει στο στέκι της Συνέλευσης (Αγ. Τριάδος & Δημοκρατίας 2, Αγ. Παρασκευή) την Παρασκευή 11/10 και ώρα 19.00.

Θέμα της συζήτησης είναι η συνέχιση και κλιμάκωση του αγώνα για την ανάκληση της άδικης και εκδικητικής απόλυσης της συναδέλφισσας και μέλος του ΣΥΒΧΑ από το βιβλιοπωλείο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ στο Χαλάνδρι.

παραθέτουμε στη συνέχεια σχετικές ανακοινώσεις-αφίσες του ΣΥΒΧΑ και της ΑΣΚΑΠ:

2η ανακοίνωση ΣΥΒΧΑ:Ο αγώνας για την ανάκληση της εκδικητικής απόλυσηςτης συναδέλφου μας στο βιβλιοπωλείο «Ευριπίδης» συνεχίζεται!

1η ανακοίνωση ΣΥΒΧΑ: ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΑΔΕΙΑ ΤΗΣ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΗ /

αφίσα ΣΥΒΧΑ

αφίσα ΑΣΚΑΠ

Όταν απολύουν έναν από μας θα μας βρίσκουν όλους απέναντί τους!

Advertisements

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.