«Ποτέ δουλειά την Κυριακή» – παρέμβαση στο AthensMetroMall στον Αγιο Δημήτριο από το «Συντονιστικό Δράσης» [Παρ.7/3]

syntonistiko_drasis_7_3_14_a

Το απόγευμα της Παρασκευής 7/3 πραγματοποιήθηκε στο AthensMetroMall στον Αγιο Δημήτριο μια  από τις προγραμματισμένες κεντρικές παρεμβάσεις του Συντονιστικού Δράσης  ενάντια στην κατάργηση της κυριακάτικης αργίας  και στα «απελευθερωμένα» ωράρια. Η παρέμβαση ξεκίνησε λίγο μετά τις 6μμ και διήρκησε για πάνω από μια ώρα με μαζικό μοίρασμα κειμένων στους εργαζόμενους και στο καταναλωτικό κοινό εντός του εμπορικού κέντρου (από τα μαγαζιά του 4ου ορόφου μέχρι αυτά του υπογείου). Ταυτόχρονα γινόταν παρέμβαση και στην κεντρική είσοδο (επί της Βουλιαγμένης) με πανό, μοίρασμα κειμένων  και ενημέρωση μέσω ντουντούκας. Στο τέλος της παρέμβασης οι συμμετέχοντες στο Συντονιστικό Δράσης ανανέωσαν το ραντεβού για τις επόμενες προγραμματισμένες δράσεις και συντονιστικές συνελεύσεις.

Το κείμενο του Συντονιστικού Δράσης  ενάντια στην κατάργηση της κυριακάτικης αργίας  και στα «απελευθερωμένα» ωράρια βρίσκεται εδώ

[γενική ενημέρωση για το Συντονιστικό Δράσης > εδώ κι εδώ: http://wp.me/p13rkY-11s ]

syntonistiko_drasis_7_3_14_b

syntonistiko_drasis_7_3_14_c

Μια μέρα πριν το Συντονιστικό Δράσης προχώρησε σε μαζικό μοίρασμα και αφισοκόλληση στο Praktiker, στο JUMBO, στον Κωτσόβολο και στο Leroy Merlin που βρίσκονται επί της Πειραιώς.

syntonistiko_drasis_6_3_14

Τέλος, η αφίσα του Συντονιστικού Δράσης κολλιέται ήδη σε αρκετές γειτονιές και σε εμπορικά καταστήματα του κέντρου και της περιφέρειας της Αθήνας.

* επόμενη συντονιστική συνέλευση του Συντονιστικού Δράσης: Τρίτη 18/3 στις 6.30μμ στα γραφεία του Συλλόγου Υπαλλήλων Βιβλίου – Χάρτου Αττικής (Λόντου 6, Εξάρχεια) / για επικοινωνία: syntonistiko_drasis@espiv.net

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.