[Τρίτη 3/2] συνέλευση του Συντονιστικού δράσης ενάντια στην κατάργηση της Κυριακάτικης αργίας και τα «απελευθερωμένα» ωράρια

H επόμενη συνέλευση του Συντονιστικού δράσης ενάντια στην κατάργηση της Κυριακάτικης αργίας και τα «απελευθερωμένα» ωράρια θα γίνει την Τρίτη 3/2 στις 7μμ ακριβώς στα γραφεία του ΣΥΒΧΑ (Λόντου 6, Εξάρχεια).

Η συνέλευση προφανώς και πάλι είναι ανοιχτή σε όσες συλλογικότητες, συναδέλφισσες και συναδέλφους βρέθηκαμε στις απεργιακές κινητοποιήσεις και σε όλες τις σχετικές παρεμβάσεις μας όλη την περασμένη περίοδο και γενικά σε όλους όσοι επιθυμούν να αναπτύξουν/συντονίσουν δράση για το ζήτημα αυτό.

Συζητάμε για τις επόμενες κινήσεις του Συντονιστικού δράσης και οργανώνουμε τη συνέχιση του αγώνα μας.

ΚΑΜΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΑΝΟΙΧΤΑ

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗΣ ΑΡΓΙΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΔΥΝΑΜΩΣΟΥΜΕ

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ

Επίσης, μπροστά μας (στις 18 Φλεβάρη 2015) έχουμε την εκδίκαση της υπόθεσης για τις συλλήψεις των συναδέλφων μας έξω από το βιβλιοπωλείο Ιανός στην απεργία της Κυριακής 28 Δεκέμβρη 2014. Για την ημέρα αυτή οργανώνουμε συγκέντρωση αλληλεγγύης στα δικαστήρια.

ΚΑΜΙΑ ΔΙΩΞΗ ΣΤΟΥΣ 7 ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΣΤΙΣ 28/12/14

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

Συντονιστικό δράσης ενάντια στην κατάργηση της κυριακάτικης αργίας και τα «απελευθερωμένα» ωράρια | syntonistiko_drasis@espiv.net

> η πρώτη αφίσα του Συντονιστικού δράσης που κυκλοφόρησε πριν από ένα χρόνο περίπου: syntonistiko_drasis_afisa

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.