[Τρ.26/5, 7μμ] επόμενη συνέλευση Συντονιστικού δράσης …Μπροστά στη δίκη των συναδέλφων μας για τη συμμετοχή τους στην απεργιακή κινητοποίηση της Κυριακής 28/12/14 έξω από τον «Ιανό»

H επόμενη συνέλευση του Συντονιστικού δράσης ενάντια στην κατάργηση της Κυριακάτικης αργίας και τα «απελευθερωμένα» ωράρια θα γίνει την Τρίτη 26 Μάη στις 7μμ στα γραφεία του ΣΥΒΧΑ (Λόντου 6, Εξάρχεια).

Μπροστά μας, την Τρίτη 16 Ιούνη 2015, έχουμε την -εξ αναβολής- εκδίκαση της υπόθεσης για τις συλλήψεις των συναδέλφων μας έξω από το βιβλιοπωλείο Ιανός κατά την επίθεση που δεχθήκαμε από την εργοδοσία και τα ΜΑΤ την Κυριακή 28 Δεκέμβρη 2014, ημέρα απεργίας στον κλάδο του βιβλίου.

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ
ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 28/12/14

ΑΡΣΗ ΤΩΝ ΔΙΩΞΕΩΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥΣ

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!

ΤΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ!
ΚΑΜΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΑΝΟΙΧΤΑ.

Ο δίκαιος και επίμονος αγώνας μας ενάντια στην κατάργηση της Κυριακάτικης αργίας, όπως άλλωστε και ο συνολικός αγώνας μας για την προάσπιση των εργατικών μας συμφερόντων και δικαιωμάτων, της ζωής και της αξιοπρέπειάς μας συνεχίζεται!

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ

Συντονιστικό δράσης ενάντια στην κατάργηση της Κυριακάτικης αργίας και τα «απελευθερωμένα» ωράρια | syntonistikokyriakes.espivblogs.net

af180215syvxasyntdrasis_a

[Φεβρουάριος 2015] Σχετική ανακοίνωση του Συντονιστικού δράσης

[Δεκέμβριος 2014] Σχετική ανακοίνωση ΣΥΒΧΑ

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.