Μια πρώτη ενημέρωση-ανακοίνωση για την ακύρωση της “λευκής νύχτας – love night” της Νέας Σμύρνης

Για το Σάββατο 13/2 ο πολιτιστικός οργανισμός του δήμου Ν. Σμύρνης και ο τοπικός εμπορικός σύλλογος οργάνωναν μια ακόμα «λευκή νύχτα» (“love night”, όπως την αποκαλούσαν) με παράταση του ωραρίου στα εμπορικά καταστήματα και τις συναδέλφισσες και τους συναδέλφους μας να εργάζονται μέσα σε αυτά τουλάχιστο μέχρι τα μεσάνυχτα.

Ωστόσο, μια μέρα πριν, το βράδυ της Παρασκευής 12/2 μέσα από μια ανακοίνωση του εμπορικού συλλόγου, που ήταν τελείως συκοφαντική για τους αγώνες μας, ενημερωνόμαστε για την ακύρωση του εν λόγω βάρβαρου “event”.

Πρόκειται για μια σημαντική εξέλιξη που προφανώς προήλθε λόγω των προγραμματισμένων κινητοποιήσεών μας, των σχετικών ανακοινώσεων εργατικών σωματείων και συλλογικοτήτων που δημοσιεύθηκαν και των εξορμήσεων που έγιναν στους χώρους δουλειάς, αλλά και των έντονων και επίμονων παρεμβάσεων-καταγγελιών μας σε αρμόδιους φορείς (ΣΕΠΕ, Περιφέρεια,…).

Σε κάθε περίπτωση αύριο Σάββατο 13/2 θα βρεθούμε στις 6μμ στην κεντρική πλατεία Νέας Σμύρνης, όπου και είναι η προγραμματισμένη εργατική διαδήλωσή μας ενημερώνοντας παράλληλα και για τη θετική έκβαση της μάχης μας αυτής.

Στη συνέχεια ως Σύλλογος θα δημοσιεύσουμε σχετική ανακοίνωση τόσο για την εν λόγω “love night” της Ν. Σμύρνης όσο και συνολικά για τις «λευκές νύχτες», με όποιο όνομα και αν εμφανίζονται, καθώς και τις αντίστοιχες επιθέσεις στα εργατικά δικαιώματα και συμφέροντά μας. Καταδεικνύοντας από τη μία τις ευθύνες παντός υπευθύνου και καλώντας από την άλλη σε ενίσχυση των αγώνων μας.

ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΝΥΧΤΕΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ, ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Σύλλογος Υπαλλήλων Βιβλίου – Χάρτου Αττικής https://bookworker.wordpress.com

syntdr13022016nsmok leuki-nixta2

Advertisements

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.