Ενημέρωση για τη δίκη για την αποζημίωση της απολυμένης συναδέλφου από το βιβλιοπωλείο «Πρωτοπορία»

ªøÛäéï 1

Η εκδίκαση της αγωγής για την αποζημίωση της απολυμένης συναδέλφου από το βιβλιοπωλείο »Πρωτοπορία», που είχε οριστεί για χθες Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017, πήρε αναβολή για τις 18 Δεκεμβρίου 2017, ύστερα από αίτημα της εργοδοσίας λόγω ασθένειας (πρόβλημα στη μέση) του δικηγόρου της επιχείρησης, παρόλο που η πλευρά της εργαζόμενης δεν συναίνεσε. Τις επόμενες μέρες η εργαζόμενη θα καταθέσει αίτημα, ώστε να οριστεί η εκδίκαση της αγωγής της σε πιο κοντινή ημερομηνία (καθώς δεν λαμβάνει επίδομα ανεργίας).

Ευχαριστούμε θερμά τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσές μας από τα αλληλέγγυα εργατικά σωματεία και τις συλλογικότητες που βρίσκονται σταθερά δίπλα μας στον αγώνα αυτό, με τη συμμετοχή τους στη χθεσινή συγκέντρωση αλληλεγγύης στο δικαστήριο και σε όλες στις σχετικές κινητοποιήσεις μας έξω από το βιβλιοπωλείο «Πρωτοπορία», καθώς και με τις ανακοινώσεις και τα ψηφίσματα συμπαράστασης. Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας!

Ο αγώνας για την καταβολή της αποζημίωσης απόλυσης της συναδέλφου μας από το βιβλιοπωλείο «Πρωτοπορία», που υπέστη βλαπτική-εκδικητική μεταβολή, συνεχίζεται.

Σύλλογος Υπαλλήλων Βιβλίου – Χάρτου – Ψηφιακών Μέσων Αττικής

ªøÛäéï 1

Advertisement

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.