Νεώτερα από τη δίκη για την αποζημίωση της απολυμένης συναδέλφου από την «Πρωτοπορία», ύστερα από την αποδοχή του «αίτηματος επίσπευσης» που είχε καταθέσει

ªøÛäéï 1

Η εκδίκαση της αγωγής της απολυμένης συναδέλφου από το βιβλιοπωλείο «Πρωτοπορία», που είχε οριστεί για τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017, πήρε αρχικά αναβολή για τις 18 Δεκεμβρίου 2017.

Ύστερα από αυτή την εξέλιξη, η εργαζόμενη κατέθεσε αιτημα επίσπευσης της ημερομηνίας εκδίκασης της υπόθεσής της, το οποίο έγινε δεκτό και η νέα ημερομηνία που ορίστηκε είναι η Πέμπτη 1/6/2017.

Ευχαριστούμε θερμά τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσές μας από τα αλληλέγγυα εργατικά σωματεία και τις συλλογικότητες που βρίσκονται σταθερά δίπλα μας στον αγώνα αυτό, με τη συμμετοχή τους στη συγκέντρωση αλληλεγγύης στο δικαστήριο και σε όλες στις σχετικές κινητοποιήσεις μας έξω από το βιβλιοπωλείο «Πρωτοπορία», καθώς και με τις ανακοινώσεις και τα ψηφίσματα συμπαράστασης. Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας!

Ο αγώνας για την καταβολή της αποζημίωσης απόλυσης της συναδέλφου μας από το βιβλιοπωλείο «Πρωτοπορία», που υπέστη βλαπτική-εκδικητική μεταβολή, συνεχίζεται.

Σύλλογος Υπαλλήλων Βιβλίου – Χάρτου – Ψηφιακών Μέσων Αττικής

ªøÛäéï 1


Σχετικές ανακοινώσεις & ενημερώσεις από τις κινητοποιήσεις (στο blog μας): https://bookworker.wordpress.com/category/prwtoporia_apozimiwsi/

Advertisement

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.