Παρ. 29/6, 7μμ, Πλ. Πατριάρχου – Ν. Φιλαδέλφεια :: Πορεία – άμεση απάντηση στον ξυλοδαρμό μέλους της ΣΒΕΟΔ και διανομέα στα ΗΟΤ ΗΟΤ BURGER από αγνώστους την ώρα που εργαζόταν

Ως Σύλλογος Υπαλλήλων Βιβλίου – Χάρτου – Ψηφιακών Μέσων Αττικής συμμετέχουμε στην πορεία που οργανώνει η Συνέλευση Βάσης Εργαζομένων Οδηγών Δικύκλου την Παρασκευή 29/6/18 στις 7μμ στη Νέα Φιλαδέλφεια (συγκέντρωση στην Πλ. Πατριάρχου) ως μια άμεση απάντηση στον ξυλοδαρμό μέλους της και διανομέα στα ΗΟΤ ΗΟΤ BURGER από αγνώστους το Σάββατο 16/6/18 την ώρα που εργαζόταν.

Όπως σημειώνεται και σε σχετική ανακοίνωση – καταγγελία της ΣΒΕΟΔ, ο συνάδελφος είχε στο παρελθόν δεχθεί απειλές για τη ζωή του από τον εργοδότη της αλυσίδας ΗΟΤ ΗΟΤ BURGER λόγω της συνδικαλιστικής δράσης του.

Σημειώνουμε επίσης ότι για τη μέρα της πορείας η ΣΒΕΟΔ έχει προκηρύξει τετράωρη στάση εργασίας (18:00- 22:00).

Κάθε εργοδοτική επίθεση σε έναν από εμάς είναι επίθεση σε όλους μας!

Στα ολοένα και εντεινόμενα κρούσματα εργοδοτικής τρομοκρατίας  απαντάμε με την από τα κάτω οργάνωση και τη συλλογική αντίσταση στους χώρους δουλειάς, με την ταξική-συναδελφική αλληλεγγύη.

Συνεχίζουμε και δυναμώνουμε τους αγώνες μας για τα εργατικά μας συμφέροντα και δικαιώματα, για τη ζωή και την αξιοπρέπειά μας.

Σύλλογος Υπαλλήλων Βιβλίου – Χάρτου – Ψηφιακών Μέσων Αττικής
Λόντου 6, Εξάρχεια – Αθήνα | 210-3820537 & 6980182255 | sylyp_vivliou@yahoo.gr | bookworker.wordpress.com* Κατά την περασμένη βδομάδα πραγματοποιήθηκαν προγραμματισμένες εξορμήσεις σε καταστήματα της εν λόγω αλυσίδας, κατά τις οποίες μοιραζόταν το κείμενο που βρίσκεται ΕΔΩ.

Advertisements

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.