Τα αποτελέσματα των εκλογών του Συλλόγου μας (Απρίλης 2019)

Στις 11 & 12 Απριλίου 2019 πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές του Συλλόγου Υπαλλήλων Βιβλίου – Χάρτου – Ψηφιακών Μέσων Αττικής.

[Το κάλεσμα του Συλλόγου μας για συμμετοχή στις εκλογές βρίσκεται εδώ]

Όπως και στις προηγούμενες εκλογές του Συλλόγου μας, έτσι και αυτήν τη φορά -σε μια πολύ κρίσιμη συγκυρία για τους αγώνες μας- υπήρξε αυξημένη συμμετοχή και σαφής τάση συσπείρωσης στο Σύλλογο. Συνολικά έλαβαν μέρος 143 συνάδελφοι και συναδέλφισσες.

Για ΔΣ ψήφισαν 143.
Έλαβαν:
– Ταξική Συναδελφική Αλληλεγγύη – Οργάνωση από τα κάτω: 137 ψήφοι | 7 έδρες
– Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία: 4 ψήφοι | 0 έδρες
Άκυρα: 2

Για αντιπροσώπους στα συνέδρια του ΕΚΑ και της ΟΙΥΕ ψήφισαν 143.
Έλαβαν:
Ταξική Συναδελφική Αλληλεγγύη – Οργάνωση από τα κάτω: 133 ψήφοι | 2 αντιπρόσωποι στο συνέδριο του ΕΚΑ και 1 αντιπρόσωπος στο συνέδριο της ΟΙΥΕ
Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία: 6 ψήφοι | δεν εξελέχθησαν αντιπρόσωποι
Λευκά: 1
Άκυρα: 3

Σημειώνουμε ότι για πρώτη φορά κατά τις δυο τελευταίες δεκαετίες στις εκλογές του Συλλόγου μας συμμετείχε παραταξιακό ψηφοδέλτιο, αυτό της Δημοκρατικής Αγωνιστικής Συνεργασίας – ΔΑΣ / ΠΑΜΕ.

Τέλος, διευκρινίζουμε ότι το ψηφοδέλτιο με τίτλο «Ταξική Συναδελφική Αλληλεγγύη – Οργάνωση από τα κάτω» ουσιαστικά αποτέλεσε τη συνέχεια της επιλογής παλιότερων και νέων συναδέλφων-συναδελφισσών να συμμετέχουν μέσω ενιαίου ψηφοδελτίου στις εκλογές του Συλλόγου, όπως όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Σε ξεχωριστή δημοσίευση γίνεται ενημέρωση για τη νέα σύνθεση του ΔΣ του Συλλόγου μας και για τους αντιπροσώπους στα συνέδρια της ΟΙΥΕ και του ΕΚΑ. [βλ. https://bookworker.wordpress.com/2019/04/24/neo-ds-antiproswpoi-ekloges-2019/]

Σύλλογος Υπαλλήλων Βιβλίου – Χάρτου – Ψηφιακών Μέσων Αττικής
Λόντου 6, Εξάρχεια – Αθήνα | 210-3820537  & 6980182255 | sylyp_vivliou@yahoo.gr | bookworker.wordpress.com

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.