Κάθε Πέμπτη (από τις 8.30μμ) Απεργιακή Επιτροπή ΣΥΒΧΨΑ | …στο δρόμο προς τη διακλαδική και οργανωμένη από τα κάτω απεργία στις 19/3/20

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

Σε συνέχεια της Γενικής Συνέλευσης της Κυριακής 16/2/20 και μπροστά στη διακλαδική και οργανωμένη από τα κάτω απεργία στις 19/3/20, σημειώνουμε ότι η εβδομαδιαία συνέλευση δράσης που γίνεται κάθε Πέμπτη στα γραφεία μας θα έχει χαρακτήρα Απεργιακής Επιτροπής.

Να συμμετέχουμε όλες και όλοι!

Τα γραφεία μας βρίσκονται στα Εξάρχεια (Λόντου 6 – β’ όροφος) και είναι ανοιχτά κάθε Πέμπτη από τις 7.30μμ, ενώ η συνέλευση ξεκινά στις 8.30μμ. Σε περίπτωση αδυναμίας συμμετοχής τη μέρα/ώρα αυτή, μπορούμε να επικοινωνούμε με το Σύλλογο μέσω email, τηλεφώνου κλπ για σχετική συνεννόηση.

Για την οργάνωση και την επιτυχία της απεργίας αυτής, για την όσο το δυνατό πιο δυναμική συνέχιση του αγώνα μας για Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας, καθώς και για το σύνολο των μαχών που έχουμε μπροστά μας, είναι πολύ σημαντική η συνεισφορά του κάθε μέλους του Συλλόγου μας. Τόσο στις συζητήσεις και στην ανταλλαγή προβληματισμών και σκεπτικών αγώνα, όσο και στο να μεταφερθεί ο λόγος και η δράση του Συλλόγου σε όσο το δυνατό περισσότερους εργασιακούς χώρους, με εξορμήσεις και μοίρασμα ανακοινώσεων, αφισοκολλήσεις, άνοιγμα σχετικών συζητήσεων με τους συναδέλφους μας,…

Να συμμετέχουμε όλοι και όλες στις διαδικασίες βάσης του Συλλόγου μας, ώστε να συνεχίζουμε να σχεδιάζουμε και να δίνουμε από κοινού και δυναμικά τους αγώνες μας.

Ενημέρωση για την απεργία της Πέμπτης 19 Μάρτη 2020:

> Από το κοινό απεργιακό blog: https://apergia19martiou.wordpress.com/

> Από σχετικές δημοσιεύσεις στο blog του Συλλόγου μας: https://bookworker.wordpress.com/tag/apergia-19-3-20/

Σύλλογος Υπαλλήλων Βιβλίου – Χάρτου – Ψηφιακών Μέσων Αττικής
Λόντου 6, Εξάρχεια – Αθήνα | 210-3820537 & 6980182255 | sylyp_vivliou@yahoo.gr | bookworker.wordpress.com

Advertisement

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.