ΑΠΕΡΓΊΑ 16 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023

                          Συναδέλφισσα και συνάδελφε, την Πέμπτη 16/3 ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ για να:

– δώσουμε τέλος στις προσπάθειες κυβέρνησης, ΜΜΕ και αφεντικών να μοιράσουν τις ευθύνες για το δυστύχημα στα Τέμπη στους εργαζόμενους. Υπεύθυνοι είναι όλοι αυτοί που βλέπουν τα δημόσια αγαθά σαν μια πηγή κέρδους αλλά και όλοι αυτοί που τους παρέχουν άλλοθι και συκοφαντούν όποιον αντιδρά.  Μόνο οι δικοί μας αγώνες θα τους αναγκάσουν να λογοδοτήσουν

– σταματήσουμε εδώ την συνέχεια των πολιτικών του κέρδους, που έχουν βάλει στο στόχαστρο και την Υγεία και το νερό. Την Τετάρτη 15/3 ψηφίζεται το νομοσχέδιο για την ιδιωτικοποίηση του μοναδικού Παιδοογκολογικού κέντρου ενώ, ακολουθώντας το μοντέλο που εφαρμόστηκε στην ενέργεια και στους σιδηρόδρομους, δρομολογεί και την απελευθέρωση του νερού. Τα ολέθρια για την κοινωνία αποτελέσματα αυτών των πολιτικών τα γνωρίζουμε πλέον όλοι. Ελεύθερα δημόσια αγαθά για όλους, όχι κέρδη για λίγους.

– αποκαταστήσουμε την δύναμη των Σωματείων. Οι συνάδελφοι στα τρένα γνώριζαν τους κινδύνους και προειδοποιούσαν αλλά η κυβέρνηση, αξιοποιώντας τον κατάπτυστο νόμο Χατζηδάκη, κήρυττε παράνομες τις απεργίες τους. Ταυτόχρονα τα συστημικά ΜΜΕ βάφτιζαν γραφικούς όλους αυτούς τους εργαζόμενους που ανησυχούσαν για την ασφάλεια την δική τους και των επιβατών. Ζητάμε την άμεση κατάργηση του αντεργατικού νόμου.

Ο Σύλλογος συμμετέχει στον συντονισμό Πρωτοβάθμιων Σωματείων

Συγκέντρωση Πλατεία – Άγαλμα Κολοκοτρώνη – Σταδίου 11:00

Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.