Για τη μουσική βραδιά με τους Alex K., Stef & Fotis Siotas στα γραφεία μας (Σαβ.16/2/19) | φωτογραφίες και video

Το βράδυ του Σαββάτου 16 Φλεβάρη 2019, μαζί με τους Αλέξη Καλοφωλιά, Στέφανο Φλώτσιο, Φώτη Σιώτα και το μουσικό σχήμα τους LA MANO DEL CORAZON, οργανώσαμε στα γραφεία του Συλλόγου μας μια υπέροχη μουσική βραδιά, στην οποία συμμετείχαν πάρα πολλοί-ές συνάδελφοι-συναδέλφισσες, συναγωνιστές-συναγωνίστριες και φίλοι-φίλες.

Ως Σύλλογος Υπαλλήλων Βιβλίου – Χάρτου – Ψηφιακών Μέσων Αττικής ευχαριστούμε θερμά τους τρεις μουσικούς και όλους όσοι συνέβαλαν στην οργάνωση της συναυλίας αυτής,  τον Πέτρο για την αφίσα, τους Παναγιώτη, Μάνο και Χρήστο για την ηχητική κάλυψη, καθώς και όλους-όλες που παρευρέθηκαν (κι ενίσχυσαν έτσι και οικονομικά το Σύλλογό μας).

Η μουσική αυτή βραδιά αποτέλεσε ένα ιδανικό κλείσιμο μιας ακόμα ημέρας αγώνα για όλους και όλες μας, μιας και μερικές ώρες πριν είχαμε προχωρήσει σε μια σημαντική εργατική διαδήλωση στο κέντρο της Αθήνας. Αποτέλεσε, επίσης, μια πολύ ζεστή -παρά το τσουχτερό κρύο που υπήρχε έξω από τα γραφεία μας- και όμορφη στιγμή της συνολικής κίνησης του Συλλόγου μας για τα εργατικά συμφέροντα και δικαιώματα, τις ανάγκες, τη ζωή και την αξιοπρέπειά μας.

Ακολουθούν ορισμένες ακόμα εικόνες και video από το live:



* Πριν από λίγα χρόνια οι Alex K. & Stef είχαν πραγματοποιήσει μια ακόμα συναυλία στα γραφεία για τη στήριξη του Συλλόγου μας.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.