Μοτοπορεία παρέμβασης και ενημέρωσης για την απεργία της 1ης Νοέμβρη 2018 :: Τρίτη 30/10, 5.30μμ, Σόλωνος και Λόντου (γραφεία Σωματείων)

 

Το απόγευμα της Τρίτης 30 Οκτώβρη οργανώνουμε μια μοτοπορεία που θα κινηθεί στο κέντρο της Αθήνας και θα πραγματοποιήσει στάσεις έξω από χώρους εργασίας μας, ως μια ακόμα κίνηση παρέμβασης και ενημέρωσης για τη διακλαδική και οργανωμένη απο τα κάτω απεργία της 1ης Νοέμβρη 2018. Η αρχική συγκέντρωση θα γίνει κάτω από τα γραφεία μας (Σόλωνος και Λόντου – Εξάρχεια) στις 5.30μμ ακριβώς.

Έχει προηγηθεί (και είναι βέβαια σε εξέλιξη) μια πολύμηνη πλέον δραστηριοποίηση αρχικά για την προσπάθεια οργάνωσης μιας διακλαδικής απεργίας οργανωμένης απο τα κάτω (και για τη γενική συνέλευση του Συλλόγου μας στις 23/9) και στη συνέχεια για την προετοιμασία της απεργίας αυτής που κηρύχτηκε για την 1/11/18. Με δημοσίευση σχετικών ανακοινώσεων και ενημερώσεων, με εξορμήσεις, μοίρασμα ανακοινώσεων, αφισοκολλήσεις και συζητήσεις με συναδέλφους-συναδέλφισσες σε όσο το δυνατό πιο πολλούς χώρους εργασίας, τόσο στο κέντρο όσο και περιφερειακά. Με κάλεσμα στο αναγνωστικό κοινό και σε όλον το κόσμο της εργασίας και του αγώνα για συμπαράσταση τον αγώνα μας. Μάλιστα, την περασμενη Πέμπτη 25/10 προχωρήσαμε και σε μικροφωνική παρέμβαση απέναντι απο το βιβλιοπωλείο Πολιτεία στην οδό Ασκληπιού.

>> Διαβάστε το κάλεσμά για συμπαράσταση στην απεργία μας.

>> Διαβάστε μια συνολική ενημέρωση για τα σωματεία που οργανώνουμε την απεργία και τις απεργιακές κινητοποιήσεις μας.

Κλαδική απεργιακή συγκέντρωση-διαδηλωση
11.00, Πνευματικό Κέντρο Δήμου Αθηναίων (Σόλωνος & Ασκληπιού)

Διακλαδική απεργιακή διαδήλωση στο Υπ. Εργασίας
12.00, Χαυτεία (Σταδίου & Αιόλου)

ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ
& ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
σύμφωνες με τις ανάγκες μας

Σύλλογος Υπαλλήλων Βιβλίου – Χάρτου – Ψηφιακών Μέσων Αττικής
2103820537 & 6980182255 | sylyp_vivliou@yahoo.gr | https://bookworker.wordpress.com

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.