[Κυριακή 25/11, 7μμ] Προβολή ντοκιμαντέρ “The true cost” και ανοιχτή συζήτηση | Συντονιστικό δράσης ενάντια στην κατάργηση της Κυριακάτικης αργίας και τα «απελευθερωμένα» ωράρια

Συνεχίζοντας τους αγώνες μας για τα εργατικά συμφέροντα και δικαιώματα, για τις ανάγκες μας, τη ζωή και την αξιοπρέπειά μας

μπροστά στις 3 συνεχόμενες Κυριακές του Δεκέμβρη με τα μαγαζιά ανοιχτά

με αφορμή μια ακόμα “Μαύρη Παρασκευή” που έρχεται κατά πάνω μας

και προσπαθώντας να αναδείξουμε κάποιες ακόμα πτυχές στυγνής καταπίεσης και εκμετάλλευσης που είναι πολύ καλά κρυμμένες πίσω από τις φανταχτερές βιτρίνες και τις «τρομερές προσφορές»

οργανώνουμε προβολή του ντοκιμαντερ “THE TRUE COST” του Andrew Morgan (2015, 92΄)

Το ντοκιμαντέρ παρουσιάζει τις επιπτώσεις της βιομηχανίας ειδών ένδυσης στον κόσμο. Για τις φρικτές συνθήκες εργασίας, τους μισθούς φτώχειας για τους εργαζόμενους και τις καταστροφικές επιπτώσεις στο περιβάλλον. Καθώς, ενώ η τιμή της ένδυσης έχει μειωθεί εδώ και δεκαετίες, το ανθρώπινο και περιβαλλοντικό κόστος έχει αυξηθεί δραματικά.

Θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση

Η εκδήλωση θα γίνει την Κυριακή 25 Νοέμβρη 2018, στις 7μμ, στα γραφεία των σωματείων (Λόντου 6 & Μεσολογγίου, Εξάρχεια)

Δείτε το trailer του ντοκιμαντέρ:
[Η προβολή θα γίνει με ελληνικούς υπότιτλους]

>> Σημειώνουμε ότι η εκδήλωση αυτή γίνεται και στο πλαίσιο της οικονομικής ενίσχυσης για τα έξοδα του χώρου, όπου πραγματοποιούνται οι συνελεύσεις μας. Για το σκοπό αυτό στο χώρο της εκδήλωσης θα λειτουργεί και μπαρ με καφέδες και ποτά.

Συντονιστικό δράσης ενάντια στην κατάργηση της Κυριακάτικης αργίας και τα «απελευθερωμένα» ωράρια
https://syntonistikokyriakes.espivblogs.net – syntonistiko_drasis@espiv.net

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.